donderdag 10 mei 2012

Het is vrijdag 11 mei 2012, ons tweede taalkamp is voorbij. De leerlingen hebben afscheid genomen van Sally, zij vertrekt nu terug naar Prasat om daar nog drie weken les te geven. Op onze laatste kampdag hebben we spelletjes gespeeld en we hebben weer prachtige boekjes ontvangen van onze leerlingen, we hebben prijzen en certificaten mogen uitdelen en we hebben het kamp afgesloten met wat chips en cola. De leerlingen vonden dit blijkbaar zeer spectaculair, want ze haalden meteen hun gsm boven om foto’s te nemen..
Mijn twee pestkopjes, ik bedoel collega's Sally en Sam hebben me een "gemakkelijke" tekenopdracht gegeven,
de leerlingen hebben gevonden wat het was..

Uitdelen van de certificaten.
Na de groepsfoto volgt er weer een fotosessie. Bijna elke leerling wil een foto met ons apart, een paar foto’s met de drie leerkrachten zodat ze naast elke leerkracht kunnen poseren enz.. We zijn het ondertussen al gewoon, we zullen er in BelgiĆ« aan moeten wennen dat geen enkele onbekende persoon met ons op de foto zal willen.
Sam - Ing - Sally - Jean - Mook - Nele
Earn - Nook - Son
Zoals jullie al wisten, was enkel donderdag nog een kampdag. Om de week wat te vullen zijn we terug een nachtje gaan logeren in Surin. We hebben wat gezwommen, genoten van een warme douche en ik heb weer veel te veel chocolate-ice gedronken! Voor de rest hebben we gewerkt voor school, boeken gelezen en onze zakjes met souvenirs bestudeerd. We hebben ontdekt dat we een sportzak vol souvenirs meebrengen naar Belgiƫ, we zullen dus afscheid moeten nemen van onze lakens, handdoeken en van de vele kleren die gesneuveld zijn in de Thaise wasmachines.

Het is hier nu trouwens vijf over twaalf, ik ben benieuwd of we vandaag lunch zullen krijgen, de afgelopen dagen zijn Sam en ik gaan eten in een restaurantje omdat het gastgezin blijkbaar niet eet tijdens de middag. Gelukkig hebben we lekkere bananencake ontdekt in een supermarktje, te eten als ontbijt, lunch, snack en avondeten mmmm…! 

Heb je geraden wat ik heb getekend? Het was "karaoke"!      


Lalalalaa...